Grattis till mig!

Gott & Blandat, Recept, Skogsbacka / Permalink / 0
Så var det dags igen... att fylla år. 45:e gången är det och det känns riktigt bra måste jag säga. Det känns bara helt sjukt att jag redan är 45 år gammal. Tiden går så oerhört fort! Tiden kan gärna slå av på takten lite grann...
 
I morse kom ett fint gratulationståg och sjöng för mig. Alla var med, förutom då Alvas pojkvän Hampus som jobbade, men övriga familjen var med och sjöng så fint. Jag är så glad att även i år få ett så gott som helt födelsedagståg. När man kommer upp i min ålder är det inte att räkna med, så jag är så glad varje gång det är så😊.
 
Jag blev riktigt ordentligt firad och fick så många fina paket. Därefter blev det frukost och chill på förmiddagen. Efter lunch gick jag en sväng i skogen och hittade så mycket kantareller!!!  Det kändes nästan som på julafton när man var liten ha, ha. Jag visste knappt var jag skulle börja plocka. Det blev en överfull korg och en halv ica-kasse med kantareller. Gud så gott det ska bli!
 
 
Efter svampplockning så bar det in i duschen för lite senare på eftermiddagen blev det kalas. Det var mina föräldrar, min bror och hans familj, svärmor och svärfar som kom. Vi bjöd på grillade hamburgare. Det är perfekt att bjuda på och något som alla gillar.
 
 
 
Vädret var riktigt bra och molnen sprack upp så solen kom fram och vi kunde sitta ute och äta. Vi fick slåss lite mot getingarna men inget att jämföra med hur det var för några år sedan.
 
Lite senare, när hamburgarna sjunkit ner så bjöd jag på jordgubbskladdkaka. Jag gjorde samma kladdkaka som jag gjorde för ett tag sedan fast då med rabarber. Nu fick det bli jordgubbar istället och det kan jag verkligen rekommendera! Den blev riktigt god! Receptet finns på Lindas Bakskola och du hittar det här.
 
 
Till kladdkakan serverade vi vaniljglass. De som inte tycker om kladdkakan kunde då istället bara ta glass och choklad- eller kolasås till.
 
Nej, nu ska jag ta tag i svampen. Tänk vad skogen har att erbjuda, så gott!
 
Kram Malin💕
Till top