Lite ärenden och bad

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 0
Idag har vi varit en sväng i stan. Jag hade lite ärenden att göra, bl.a. fixa min mobil som jag lyckades tappa i marken när Petra och jag var ute och red härom veckan. Skärmen gick i tusen bitar men har ändå fungerat. En sådan tur! Här har ni en som är mobilberoende ha, ha. Jag lämnade in telefonen på eftermiddagen och en timma senare var den klar. Toppen! 

(null)

Sedan var jag med Alva i stallet idag. Lotus skötte sig riktigt bra och det verkar som om han tycker det är kul att vara igång.  När allt med stallet var klart så åkte jag och Gustav ut till Skogsbacka igen. Vi fixade lite att äta. Lite senare kom Alva och Hampus. När de ätit så åkte vi ner till sjön och tog oss ett kvällsdopp. Idag gick det bra, men igår blev det inget dopp. 

(null)

Just nu sitter jag och för över en massa bilder på min externa hårddisk. Datorn var precis full så inget gick att göra så därför fick det bli ett mobilinlägg ikväll. Jag tänkte ni skulle få se bilder på brickorna, men det får vänta. Är man nyfiken så kan man se dem på mitt instakonto: @skogsbacka1.

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Hoppas ni har haft en bra dag!

Kram Malin💞
Till top