Loppisar

Idag har jag varit iväg på två loppisar. På den första loppisen på förmiddagen hittade jag i stort sett inget. Jo, en termometer som jag ska ha i transporten när vi kör Lotus, det hittade jag. Det måste man visst ha vad jag har förstått.
 
Den andra loppisen som jag var på ikväll gav bättre utdelning. Där hittade jag lite kläder, jättefina muggar, nya gardiner och en pläd till Siris rum, några askar som jag ska ha till jobbet och en annorlunda mässingljusstake, jag samlar på sådana. Jag fick också en form av min mamma, som också var på loppisen. En form som jag kan ställa på järnspisen när jag eldar i den och hålla maten varm. Perfekt!
 
Jag har fixat lite med golvet i sovrummet idag mellan loppisarna. Det går framåt. Ibland sitter pappen stenhårt eftersom den har fastnat i det fernissade golvet och ibland lossar den lite lättare. Det är ett litet pyssel med det får ta den tid det tar. Det kommer bli kanoners när det är klart.
 
 
I morgon ser vädret ut att bli bra så det får allt bli en sväng till sjön och bad. Någon kanske är lite nyfiken på vad jag shoppade på loppisen så jag kanske gör ett inlägg med det. Vi får se.
 
Ha det bra!
Kram Malin💕
#1 - - Trollet:

Loppis är så mysigt, imorgon ska jag på auktion!

Svar: Auktion är också riktigt kul!
malinlorentzon.se

#2 - - Anonym:

Älskar loppisar! Det är en av de sakerna jag älskar mest med sommaren hehe

Svar: Ja, visst är det kul! Håller helt med dig!
malinlorentzon.se