Nu hände det igen

Nu har jag varit där igen... på loppisen i Ydrefors. Det är bara så himla kul att åka dit. Förhoppningsvis fyndar man och sedan fikar man och umgås! Idag var det så mycket säljare och besökare. Säkerligen rekord för sommaren. Besökare hade parkerat både på parkeringen, såklart, men även ute vid vägkanten från bägge hållen. Först hittade jag inget, men efter ett tag lossnade det. Jag köpte en högaffel, det kan vara bra att ha och för 30kr så är den väldigt bra att ha. En ny kostar fler hundra. Sedan köpte jag söta skedar och superfina små brickor. Dem får ni se i morgon. Ibland hittar man något som man faller pladask för på loppisar och just dessa brickor är helt underbara, enligt mig. 

(null)

Dagen började idag med att jag flög upp ur sängen. Jag kikade på telefonen för att se vad klockan var... 09.37!!! Då förstår ni kanske att jag flög upp. Till och med vår hund Lilleman sov 09.37 ha, ha. Vi gick upp släppte ut hönsen och kaninerna, gav marsvinen mat och sedan gick vi en promenad till brevlådan och hämtade tidningen. 

(null)

Nu börjar jag bli lite smått trött men vi ska ta en sväng ner till sjön för ett sent kvällsdopp. Vi får väl se om jag kommer i.

Ha det gott!
Kram Malin💞