Ny layout!

Ok, nu är det gjort. Ny layout och det känns faktsikt lite läskigt. Vad tycker ni? Blev det bra? Lämna gärna en kommentar! Nu är inte layouten helt klar. Det ska in andra mer personlig bilder i headern, men det får vara som det är så länge. Layouten syns bara i datorn. I mobil version så ser det precis likadant ut som innan.
 
Igår var vi på loppis som ni kanske läste i inlägget från igår. Då hittade min Siri så fina muggar som vi köpte. Dem ska vi ha hemma i stan. De muggar vi har nu är så fula och tråkiga så det behövdes lite nytt, eller nyttochnytt, ja ni förstår vad jag menar.
 
Visst är de söta!
 
Idag sov jag sådär länge igen. Jag såg ett avsnitt igår kväll av "Stranger things" innan jag somnade så det blev lite sent. Har ni sett den serien? Den går på Netflix för er som inte känner till den. Serien är såååå bra! Jag bara älskar den! Ni måste se den om ni inte har gjort det. Börja då med första säsongen. Det finns tre säsonger.
 
 
Jag hade tänkt att vi skulle bada idag men det har varit helt mulet här. Visst, varmt har det varit men suget att åka och bada när solen inte har varit framme har varit nere på noll. Så jag har fixat med höet som jag haft på tork, fixat middag och tagit det lugnt. Ja och så har jag fixat med bloggens layout. Nu hoppas jag att allt ska fungera som det ska.
 
Nej, nu ska jag ta och fixa med lite bilder till headern. Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Trollet:

Fy vilka söta koppar!

Svar: Ja, visst var det 😊
malinlorentzon.se

#2 - - siliiins.blogg.se:

Såå söta koppar :D

Svar: Ja, de kommer bli toppen tror jag. ❤️
malinlorentzon.se