Nytt projekt!

Tidigt idag på förmiddagen blev det en riktig långtur på Lotus tillsammans med Celinne och Petra. Helt underbart att starta dagen så!
 
 
Efter ritten tog jag det lugnt ett litet tag innan jag tog tag i det som kom att bli mitt lilla projekt här ute. I sovrummet har vi en sådan ful plastmatta av något slag.
 
 
Jag har hela tiden varit lite nyfiken på vad det kan finnas under den, så idag tog jag tag i min nyfikenhetoch började skära upp en bit av mattan.
 
 
 
 
Förstår ni lyckan då jag hittar ett trägolv! Yes, det var lite som jag trodde. Så resten av eftermiddagen och en del av kvällen har jag tagit bort mattan och pappen som är under. En del av pappen sitter lite hårdare men den tror jag lossnar sedan när jag skrubbar med vatten och såpa.
All matta har jag inte fått bort än men jag är på god väg. Det här kommer bli toppen! Nu blir jag så sugen på att renovera sovrummet helt! Jag har så många planer! Så kul!
 
Ikväll har vi njutit av våra jordgubbar som vi fått från plantorna som vi planterade i våras. De var så söta och goda! Hoppas på att det blir några till i sommar.
 
 
I morgon väntar loppis på både förmiddagen och kvällen! Lycka för en loppisfantast som mig. Har ni varit på någon loppis i sommar? Har ni något tips på någon bra loppis så får ni gärna tipsa mig.
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Lät som en perfekt start! :D

Svar: Ja, så skulle man starta varje dag
malinlorentzon.se

#2 - - Amanda (Swedish Passport):

Åh så härligt att det var ett trägolv under mattan! :D

Svar: Ja, verkligen superkul! Det kommer att ta sin tid innan det är helt klart men skam den som ger sig!💪🏼😊
malinlorentzon.se

#3 - - Anonym:

Åå vilken dröm att hitta det där golvet!!

Svar: Ja, verkligen! Nu är det bara ett slitsamt jobb att få fram det, men det kommer vara värt varenda minut!😊
malinlorentzon.se

#4 - - Ulrika:

Vad ska du hitta på med golvet då?

Själv hittade jag ett jättefint trägolv som tyvärr fått lite konstiga fläckar som vi inte fick bort så då målade jag det med 5 lager ljusgrå färg, Det blev supersnyggt :)

Svar: När jag lyckats få bort all papp, vilket kommer ta sin lilla tid så kommer jag såpaskura golvet och låta det vara som det är. Det är fernissade golv i resten av huset😊 Det blir enhetligt och bra. I framtiden kanske jag slipar det.
malinlorentzon.se