Redan juli!

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 1
Välkommen juli! Jag kan inte fatta att juli redan är här. Det går så fort och jag önskar att juli kan ha ett lite lugnare tempo än juni så att sommaren inte går så fort.
 
I morse när jag var ute hos hästarna och gav Lotus hans frukost så trodde jag inte att det skulle bli något bad idag. Ännu mindre trodde jag det när jag satt på verandan och åt min frukost och det regnade ute, men efter några timmar så klarnade det upp och solen kom fram. Visst, det blåste som bara den, men Gustav och jag åkte ner till sjön och badade. Vi stannade inte länge utan åkte efter en liten stund hem igen.
 
Astrid Lindgren-ros
Idag har jag städat, lagat mat och läst i boken jag håller på med för tillfället, "Höstoffer" av Mons Kallentoft. Nu börjar jag närma mig slutet så nu är det allt svårt att släppa boken. Vi får väl se om jag hinner läsa ut den i morgon.
 
Hönsen har varit duktiga och värpt var sitt ägg idag. Så fina ägg! Ikväll kokade vi några av dem. Där kan vi snacka gula, den är verkligen gul och inte som ägg från affären mesgula. Jag ska visa någon gång.
 
Nej, nu måste jag ut och natta flickorna, mina hönor 🙂
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan!
Kram Malin💕
#1 - - Anonym:

Fantastiskt fin blomma!

Svar: Ja, visst är den fin!🌸
malinlorentzon.se

Till top