Bad och besök

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 3
Ännu en sån där skön sommardag har det varit idag. På förmiddagen blev det bad och fika vid sjön. Därefter middag och en stund i soffan. Att bada blir jag trött av. Blir inte ni?
 
Senare på eftermiddagen kom mina föräldrar på besök. Vi började med att fika i skuggan i trädgården för idag har det varit riktigt varmt.
 
 
Därefter åkte vi till sjön igen och badade. Premiärdopp för mina föräldrar🙂. När vi kom hem tände de grillen och sedan blev det grillat med hemmagjord potatissallad och god sallad till. Att grilla på sommaren är verkligen en höjdare! Det blir jag aldrig trött på. Jag är sugen på att köpa hem lite lax och grilla. Någon som har ett gott recept?
 
I morgon verkar det bli ännu en sådan där varm och skön dag. Då blir det sjön igen. Det gäller att passa på för nästa vecka verkar det bli svalare... 13 grader! Burr så kallt!
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - mot plus:

Härligt med ett dopp!! :)

Svar: Ja, det är det allt.😊
malinlorentzon.se

#2 - - Angelica Wåhlin:

Vad mysigt med bad och grill :)

Svar: Ja, när man kan göra det, då är det allt sommar ☀️
malinlorentzon.se

#3 - - Heidi:

Jag blir också alldeles matt när jag har tagit mig ett dopp, är det en midsommarros du har fotograferat? Riktigt härlig sommarbild!

Svar: Tack! Nej, det är ingen midsommarros. Jag tror att det är en new dawn, en klätterros. Denna blommar hela sommaren.
malinlorentzon.se

Till top