Doftfoto

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 0
Tänk om det fanns foton där ni skulle kunna känna lukten av det jag fotograferar. Ikväll tog jag ett sånt foto, ett foto på kaprifolen som växer i ett äppelträd. Den luktar himelskt gott! Kaprifolen luktar bara på kvällen och då sprider den sin doft över en stor del av trädgården. Helt underbart!
 
 
Ikväll har vi haft det lite spännde här i Backen. En liten älgkalv var och hälsade på uppe vid Lotus och Celinnes ena hage. Vi såg Lotus inifrån huset hur han reagerade på något. Han blev spänd, sträckte på sig och spetsade öronen. Vi gick ut men såg inget först. Jag gick in till dem i hagen och såg då en liten älg längre bort. Så fin men så läskig om ni frågar Celinne och Lotus. Jag gick sedan med dem och kollade hagen. Nu hoppas jag att det ska vara lugnt.
 
Idag har jag tvättat Lotus box. Ett riktigt göra men så skönt när det är klart. Nu ska den målas när den torkat så är det bara att torva upp sedan tills han kommer hem igen. Toppen!
 
En sväng till sjön har det också blivit. Det är så skönt i vattnet, ca 22 grader. I morgon ska det bli kanonväder så det blir säkert en sväng då också. Har ni badat än i sommar?
 
Ha det bra!
Kram Malin💕

Till top