Firande och tävling

Gott & Blandat, Lotus WL / Amerigo, Amerigonordic, Amerigosaddles / Permalink / 1
Hoppas ni hade en bra midsommar igår. Jag och min familj firade midsommar tillsammans med min brors familj hemma hos deras grannar. Det var riktigt lyckat som alltid! Jag tror det är 4:de året i rad som vi firar tillsammans. När vi kom dit på eftermiddagen började vi med att plocka blommor till midsommarstången.
 
 
 
 
Därefter pyntades midsommarstången innan det var dags att tända på grillen. Att grilla blir man verkligen inte trött på! Det blev verkligen så gott! Varje familj hade med sig någon grillsås som alla fick ta av. När alla ätit klart så gick vi en liten promenad.
 
 
Sedan blev det dans kring midsommarstången. Ja, herregud, det var allt längesedan jag skrattade så mycket. Min bror var med och dansade och när han är med så blir det aldrig tråkigt!😂
 
Avslutningsvis så högg vi in på efterrätterna. Alla hade bidragit med något och det var sååå gott! Summa kardemumma så var det en väldigt lyckad midsommarfest.
 
I morse ringde klockan lite halvskapligt tidigt. Tävlingsdags! Idag har vi varit och hopptävlat i Aneby. Vi hade tänkt starta 1.10m men med tanke på det som hände på Mantorp sist så valde vi regional 1.00m istället. Det är sådär med ridning, ett steg bakåt för att sedan ta flera steg framåt. Målet med dagens tävling var att både ryttare och häst skulle få en bra känsla, det skulle bli en bra runda med bra flyt och det fick dem. Det blev 0 fel i grunden och 0 fel i omhoppningen. 21:a av 46 startande. En riktigt bra sista tävling innan sommarbetet.
 
 
Supernöjda!
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Det tar på en att vara uppe länge på natten nuförtiden och åka på tävling och utsätta nerverna för spänning 🙂
 
Ha det gott alla och glöm inte att klicka på "Gilla"-knppen när ni kikat förbi 😘
 
Kram Malin💕

#1 - - Anita:

Grattis :D

Svar: Tack!😊
malinlorentzon.se

Till top