Första semesterdagen

Första semesterdagen och jag har varit slöare än slöast och det har varit riktigt skönt! Det blev en liten sovmorgon innan det var dags att skjutsa Gustav till fotbollsskolan. Därefter åkte jag hem och tag det bara lugnt. Övriga familjen jobbade så jag hade det riktigt lugnt och skönt. Innan 10 började jag bli kaffesugen så jag tog med mig Lilleman och åkte bort till mina föräldrar.
 
Det växer fina fingerborgsblommor hos mina föräldrar också.
 
Det bjöds på gó-fika och så pratade vi om allt möjligt. En riktigt trevlig förmiddag.
 
I eftermiddag var det tänkt att Lotus skulle ridas men så åskade det... Jag tycker det har åskat riktigt mycket nu såhär i början av sommaren. Så mycket brukar det inte åska... Vad tycker ni? Det blev ingen ridning idag men i morgon blir det hoppträning för Zara. Det ska bli kul!
 
Nu ska jag försöka komma in i semesterfeelingen ännu mer. Det är lite svårt eftersom jag följer olika lärarkonton på instagram och grupper på facebook. Det kommer hela tiden upp tips och vissa är så bra så dem måste jag spara ner. Så som ni förstår så blir det ingen bortkoppling av skolan här🙂 För det går väl inte att pausa följandet av konton på instagram?
 
Ha det bra alla!
Kram Malin💕