Hoppträning igår

Vilken värme det är! Nu är de tverkligen sommar! Igår kväll vid sju-tiden lastade vi Lotus och åkte mot Mjölby och Lycketorp för hoppträning för Julia Johansson. Jag var riktigt orolig för hur varmt Lotus skulle få det i transporten men vi ställde takluckorna på bästa genomströmning av luft och när vi var framme var Lotus inget svettig. Så skönt!
 
När vi kom fram tog vi ut honom ur transporten direkt så han fick komma ut och lufta sig. Idag var hoppträningen ute på Lycketorps ridbana. Det hade inte gått att vara i ridhuset, det var alldeles för varmt.
 
 
 
Det var en riktigt bra träning! Julia är så bra! Hon är bestämd, förklarar ordentligt när något inte är bra och berömmer när det är bra. Då får man ut precis allt av en träning!
 
 
I höst har vi tänkt hoppträna för Julia varannan vecka, den veckan det inte är hoppträning för Tord. Det blir toppen! Att ha två bra tränare känns riktigt bra. Nu vet vi också att det funkar bra att åka lite längre och träna med tanke på att Alva pendlar.
 
Idag får Lotus vila. Det ska bli uppåt 30 grader varmt, så både det plus att han hopptränades igår gör att vila blir perfekt.
 
Jag tror inte jag gör många knop heller idag. Det blir en lugn dag och en tur till Skogsbacka.
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕