Min tisdag

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Jag lyckades sova ut idag med. Så skönt! Nu när jag har semester har jag istället för att tänka och snurra om jobbet tidigt på morgonen, börjat drömma en massa konstiga drömmar. Jag tycker huvudet borde kunna relaxa det med, eller hur.
 
När jag vakna till gick jag upp och gjorde iordning Lotus frukost. Han får sin krafft i lite vatten nu såhär på sommaren. Eftersom Celinne inte ska ha krafft så står jag med henne och låter henne slicka i en sådan där slickburk som man kan ge hästar. Supergott tycker Celinne, medans Lotus glufsar i sig sin frukost. Samtidigt som jag står med henne så tar jag på henne flughuvan. Lotus hatar flughuva så han får ingen, han använder sig av Celinnes svans istället🙂
 
 
Idag har jag varit i stan i stallet där Lotus annars står och grävt ur hans box tillsammans med Alva och hennes pojkvän Hampus. Tänk vad smidigt och fort det går om man är några stycken. Roligare bli det också. Nu ska boxen tvättas och målas också men det blir senare i veckan.
 
Hönsen har funnit sig väl tillrätta och producerar ägg för fullt! Idag blev det 3 ägg igen, så nu börjar äggförrådet bli riktigt bra.
 
 
Vi får väl se vad vi ska göra av äggen. Pannkakor är inte helt fel eller så får det bli en sockerkaka, eller har ni något tips?
 
Bad har det blivit idag också. Riktigt skönt och svalkande i värmen.
 
I morgon ska det komma riktigt mycket regn och det kan även komma åska. Det hoppas jag verkligen att det inte gör! Jag gillar inte åska och att hästarna går i hagen😱 Håll tummarna för att åskan håller sig härifrån.
 
Kram Malin💕
Till top