Äntligen fredag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Äntligen är det fredag! Det har varit en tuff arbetsvecka. Som tur är så har jag världens bästa kollegor!💖 Jag har fått massor gjort och det känn
s verkligen toppenbra! Idag avslutade jag och min närmsta kollega veckan med lunch ute på stan. Så trevligt att träffas utanför jobbet och prata om annat än jobb.🙂 
För några veckor tillbaka beställde jag hem ett par "Backontrack-skydd" som Lotus ska ha som transportskydd. När jag beställt dem så fick jag efter ett tag reda på att de var restnoterade, så typiskt. Det var bra pris osv och jag trodde att jag inte skulle få dem, eftersom de var slut, men idag kom dem😀.
 
Jag hoppas och tror att de kommer att fungera bra.
 
Igår var det hoppträning för Alva och Lotus. De var bara två som tränade i gruppen så de fick verkligen hårdkörning. Träningen gick riktigt bra. Lotus var väldigt pigg och ville gärna bestämma mer än han fick, men Alva löste det riktigt bra.
 
 
Ikväll har vi haft tacofredag, igen. Så gott! Sedan såg vi på TV-programmet "Bäst i test". Har ni sett det? Det var längesedan jag skrattade så mycket! Helt sjukt kul!😂 Har ni inte sett det, så är det ett tips, se det!
 
Nu ska jag njuta av helgen och ta igen mig. Ha det gott alla!😘
Kram Malin💕
Till top