Toppendag!

publicerat i Gott & Blandat, Lotus WL;
Igår blev det tyvärr inget inlägg men jag var helt sjukt trött!!!😱 När jag kom hem från jobbet så åt jag lite, därefter somnade jag och sov någon timme innan det var dags att åka till stallet. När vi kom hem från stallet så åt jag kvällsmat och därefter somnade jag i soffan och sov ett par timmar, vaknade och gjorde iordning mig och gick och la mig och sov sedan tills i morse när klockan ringde. Det är ju inte normalt... Idag känner jag mig piggare och än har jag inte somnat😉.
 
Idag har jag fått så mycket gjort på jobbet tack vare mina fantastiska kollegor! Så tacksam för det!💕
 
Igår hade jag ännu en riktig toppendag på jobbet! Eleverna var helt underbara, det är de ju iofs jämnt, men igår när vi hade bildlektion så började de spontant att sjunga sånger om vårblommor samtidigt som de målade blåsippor med vattenfärg. Så bra!
 
 
 
Sådana här dagar älskar jag mitt jobb!
 
Ikväll ska vi fixa iordning Lotus och packa busan (släpet) för i morgon ska vi iväg på tävling. Äntligen! Det blir premiär för regional tävling för Alva och de ska hoppa 1.10m. Det ska bli riktigt kul och jag får hoppas att jag inte blir för nervös. Det är alltid nervöst med tävling, samtidigt som det är väldigt kul. Kluvet det där😊.
 
 
Kram på er!
Malin💕

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av http://siliiins.blogg.se:

Önskar er en fin lördag! :)

Svar: Tack detsamma!🤗
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :