Aj!!!

Varför har man en ischiasnerv??? Jag har lite problem med den från och till men idag satte den sig verkligen på tvären!😫 Jag hade så ont. Jag kunde knappt inte stå och det var i stort sett omöjligt att sitta. Det gjorde så ont. Det var verkligen en pina på jobbet idag. När jag skulle gå hem från jobbet kunde jag inte knyta på mig skorna, utan det fick min kollega hjälpa mig med😂. Helt galet ont hade jag. När jag kom hem så fixade jag iordning macka och i väntan på att kaffet skulle bli klart lade jag mig på köksgolvet för att kunna pressa ut nedre delen av ryggen och stretcha benet, men det gjorde så ont att jag knappt tog mig upp. Jag tog mitt fika i soffan, satt på olika sätt, la mig ner. När jag fikat klart stretchade jag och helt plötsligt kändes det som om att det knäppte till och sedan var det över. Tack gode gud för det! Det är så plågsamt när det blir sådär.
 
Idag har Lotus haft sin vilodag. Ikväll har vi istället varit och hälsat på hos Alvas kommande praktikplats, Stall Säthälla. Där kommer hon verkligen få det toppenbra! Jag är så glad att hon får vara där! Vilken toppenplats!
 
Utsikten är helt magisk!
 
Att få avsluta terminen med praktik bli verkligen bra. Det måste vara riktigt kul att få komma ut i verkligheten och se hur det fungerar.
 
Hur har ni haft det idag? Har ni också haft det varmt och skönt? Här har det varit riktigt bra väder.
 
Kram Malin💕