Äntligen fredag!

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Just nu är det så fullt upp och orken tryter så bloggen har fått stå tillbaka. Idag när jag kom hem så dröjde det inte länge förrän jag och Missan sov som stockar i soffan. Hon är så söt och väntar på mig, att jag ska komma på plats och direkt när jag lägger mig kommer hon och intar sin plats, på mina ben. Så mysigt! 
 
 
Igår var det åter dags för hoppträning för Tord Westergren. En riktigt bra träning som Alva och Lotus fixade riktigt bra. Jag tänkte ni skulle fått se lite från träningen ni som vill, men ikväll funkade inte uppladdningen till youtube. Det finns en annan liten film från träningen på mitt instagramkonto: skogsbacka1 som ni kan kolla på om ni vill. Där finns iofs en massa annat smått och gott, från torpet osv om ni vill hänga med på instagram också.
 
 
I morgon bitti väntar morgonfodring i stallet så klockan ringer tidigt. Därefter ska jag rida någon gång under dagen. Sedan får vi se vad som händer. Det blir nog rätt lugnt.
 
Jag hoppas att en del av värmen som var, kan komma tillbaka. Fy vilket bakslag det blev! Min Siri har spelat fotbollsmatch nere i Vetlanda ikväll och där neråt till var det en del snö. Usch, det vill jag inte ha!
 
Nej, nu måste jag lägga mig så jag kommer upp i morgon bitti!
Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll och glöm inte klicka på hjärtat här nedanför när ni kikat förbi här🙂
 
Kram Malin💕
Till top