Klippningsdags

Jag har börjat nysa så mycket och nu är det frågan, är det förkylning eller allergi? Jag brukar bli allergisk i månadsskiftet maj/juni och vi är snart där så det är säkert allergi. Jag var ungefär i 20-årsåldern när jag blev allergisk mot något ute, jag tror det är tallarna, när de blommar. När jag blev allergisk, för ett antal år sedan, var jag riktigt dålig och fick ta både ögondroppar och nässpray. Idag behöver jag oftast inte ta något, kanske någon tablett om det blir jobbigt, men oftast funkar det ändå och det är skönt!
 
Idag har Lotus haft sin vilodag. Istället för jobb blev det en stund mys ute i hagen. Så rogivande att bara stå där och umgås. Det passar mig perfekt efter en hektisk dag på jobbet.
 
Bästa vän💗
 
När jag kom hem så var det dags att bli frissa🙂 Gustav var så långhårig och det har bara inte blivit av att jag tagit tag i klippningen, men ikväll, då åkte maskinen och saxen fram.
 
Före🙂
 
Efter😀
 
Så nu är han fin i håret inför helgens alla festligheter🙂
 
Hur har er dag varit annars? Här rullar det på som ni förstår, veckorna går galet fort. Jag som jobbar som lärare börjar se slutet på vårterminen och läsåret har gått skrämmande fort, emellanåt varit väldigt påfrestande men galet kul i det stora hela. Mitt roligaste arbetsår någonsin!
 
Ha det gott alla!
Kram Malin💕