Renoveringsfunderingar

Gott & Blandat, Samarbete / Bygghemma, Fönster, Renovering, samarbete / Permalink / 0

Detta inlägg är ett samarbete med Bygghemma

I höst har vi bott i 17 år i vårt hus.17 år, helt galet vad fort tiden går. Vi brukar inte renovera särskilt ofta med det händer då och då. Något som vi pratat om den senaste tiden är att byta fönster. Våra fönster är verkligen katastrof på en del ställen. De är inte täta, något fönster börjar bli dåligt i träet osv, så ja, vi får nog ta tag i det här med att byta fönster.
En sida jag har varit inne och kikat på när det gäller att byta fönster är Bygghemmas sida. Oj, vilket utbud det finns där! Många fönster från olika företag och fönster i olika utföranden. Nu gäller det bara att fundera ut vad vi ska ha. 3-glasfönster är visst en favorit bland kunder och jag hamnar nog i den kategorin jag med. 3-glasfönster håller kylan ute och även värmen. Det är bra att hålla kylan ute vintertid så att man kan spara in på värmekostnaderna. Dessa fönster ska visst vara tåliga mot repor också och det är ju toppen.

Just nu har vi gröna fönster, men blir det nya får det bli vita. Något som varit poppis ett tag är fönster med kryss högst upp, men det tror jag att vi inte ska ha, utan det får bli vanliga, stilrena fönster som håller i många år.

 

När man ska välja fönster kan du också välja vilket ”häng” du ska ha, t.ex. sidohängda fönster, vridfönster. Det finns massor! Det är bara att in och titta på Bygghemmas hemsida och låta inspirationen flöda.

Nej, nu ska jag visa min man alla dessa olika fönster så får vi se om vi kan komma överens🙂

Ha det gott alla!

Kram Malin💕

Till top