Tävling och plantering

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 2
Idag har vi varit iväg på tävling igen. Det är så kul att tävla🙂. Vi träffar en massa trevliga människor och det är så roligt att skaffa sig nya bekantskaper! Alva och Lotus gjorde en bra runda idag med ett pet. Lotus var rätt spänd så Alva hade lite att ratta runt om jag säger så.
 
Vi har aldrig varit och tävlat i Eksjö, men det var väldigt bra! Bra framridning och riktigt fin framhoppningsbana. Nära till transporten och tävlingsbanan. Hit åker vi igen!
 
 
På eftermiddagen åkte vi äntligen ut till torpet. Som jag längtat! När vi kom dit slog tröttheten till. Tidig morgon och tävlingsnerver sätter sina spår😆. Det slutade med att jag lade mig i en solstol, i lä på uteplatsen och somnade i solen😴. Så skönt! Därefter fick vi besök av mina föräldrar som kom med fika. Vi fikade och därefter planterade jag och mamma i pallkragarna. Kul att hitta på saker tillsammans!
 
 
I pallkragarna planterade vi mangold, morötter, salladslök och rödbetor. I en av pallkragarna växer redan citronmeliss och gräslök.
 
I ena delen av landet på framsidan planterade vi persilja, morötter, rödbetor, bolltistel och luktört. Lite gott och blandat!🙂
 
Nu får vi hoppas på lite värme så att det kommer igång och växer ordentligt.
 
En helg som kändes rätt trist igår vände idag och blev till bättre. I morgon är det dags för en ny arbetsvecka. 
 
Kram Malin💕
#1 - - https://siliiins.blogg.se/:

Härligt! Ser såå mysigt ut med odlingarna 😍

Svar: Ja, nu får vi hoppas på lagom med värme och lagom med regn så att det inte slutar som förra året.😏
malinlorentzon.se

#2 - - film&serier bloggen:

Vad roligt att kunna odla själv, om jag hade plats hade jag lätt gjort det! Hoppas det växer mycket, om vädret tillåter det vill säga :)

Svar: Ja, vi får hoppas på bra väder! Förra året blev det inte mycket med odlingarna ...
malinlorentzon.se

Till top