TGIF

Gott & Blandat / Permalink / 1
Äntligen är det fredag och helg! Jag är allt sliten för tillfället men försöker återhämta mig en stund varje eftermiddag. Allt går inte att ta igen men jag får vara glad för det lilla. I morse vaknade jag med huvudvärk igen. Nu är det mycket bättre. Så skönt!
 
 
Idag har Lotus fått vila så stallfixet gick skapligt fort, att man sedan stannar och pratar med stallvänner är en annan sak. Det är väldigt trevligt!
 
Ikväll har det blivit tacokväll. Så gott!
 
I helgen ska jag försöka hinna med att plantera om lite tomatplantor. Det blir stallet också och så släktträff, 20-års kalas och konfirmation.
 
Ikväll har Siri och hennes lag spelat match borta mot Vetlanda. Siris lag vann med 6-1 och Siri gjorde en assist och ett mål!💪 Härligt jobbat av alla tjejerna!
 
Häromdagen gjorde Alva sitt sista matteprov. Hon ha fått kämpa hårt med matten i skolan. Om hon klarade provet så skulle hon bli godkänd och igår kom meddelandet att hon klarat det och fått godkänt!🙂 En sådan underbar känsla och jag är så glad att hon fixat det!💪 Nu behöver hon inte läsa någon mer matematik på hela gymnasiet! Kan ni förstå känslan!?
 
Nej, nu ska jag fortsätta njuta av kvällen!
Ha det gott alla!
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Såå fint med alla tulpaner nu!

Svar; Vi åker till närheten av Chania på Kreta! :D

Svar: Ja, visst är det! Vi var i Agii Apostoli när vi var på Kreta. Det ligger när Chania. Om ni hittar till restaurangen Dimitri och Sakis, så ät där! Supergott!
malinlorentzon.se

Till top