En stallsöndag.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 2
Tänk att det redan är söndag! Hur har ni det? 
 
Idag tog jag mig en lagom sovmorgon. Så skönt att få sova ut! Idag har det blivit en heldag i stallet. Jag åkte ut vid halv tio, fixade mockning och Lotus mat. Därefter klippte jag Uro, Maris häst. Han var så duktig. Uro tyckte att det var lite jobbigt ibland men han är ändå så snäll! Uro fick en helklippning så det tog sin lilla tid, men när vi var klara blev det fika! Ni kan förstå att det smakade gott!
 
Sååå fin!😍
 
När vi fikat klart var det inte mycket lönt att åka hem eftersom jag hade insläppet lite senare på eftermiddagen. Istället för att åka hem tog Mari och jag oss en skrittur på våra hästar ut i skogen. Så skönt! 
 
När alla hästar var intagna och allt i stallet var klart så åkte jag hem. Då var klockan 16.45😁. Det blev allt en heldag i stallet. När jag kom hem fixade jag iordning lite mat och satte mig framför tv:n och tittade på världscuphoppningen. 
 
Ikväll har jag jobbat lite inför i morgon. Nu ska jag bara ta det lugnt och titta på TV en stund i soffan innan det är dags att ladda batterierna. 
 
Hoppas ni har haft en fin och skön helg! 
Klicka gärna på Gilla-hjärtat under inlägget när ni kikat förbi. Så kul när jag får respons på inläggen😘
 
Kram Malin💕
#1 - - Slim:

Oj så fina hästar! Jag har också en häst som jag brukar rida på. Bäst i test!

https://deponi.blogg.se

Svar: Tack! Ja visst är det kul med hästar!
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Lät som en bra mysigt söndag med heldag i stallet <3

Svar: Ja, det var riktigt trevligt!
malinlorentzon.se

Till top