Fredag!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Hej på er! Äntligen är det fredag! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och start på helgen! 
 
Idag har vi firat advent i skolan. Så mysigt att tända första ljuset, öppna kalender och låta den eleven som har sin egen dag ta med sin egentillverkade ren med klubbnäsa hem 😊.
 
 
På fredagar slutar jag tidigt och det är så skönt! På vägen hem stannade jag till på en loppis och hittade en ljusstake i mässing för 20kr. Billigt och riktigt fin! Jag älskar mässingljusstakar och tycker att det är snyggt att ställa flera olika tillsammans.
 
När jag kom hem blev det kaffe och en liten stund i soffan innan jag åkte till stallet. Vädret var helt fantastiskt idag! Sol, några minus och så kom det lite snö i natt som ljusat upp. Helt underbart och precis vad jag behöver, solljus! Så när jag fikat klart bytte jag om och åkte ut till stallet och Lotus. Så mysigt! 
 
 
 
 
I helgen har Alva APL på sin skola så i helgen är Lotus min 😃. Jag ska rida och jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli superkul och jag kommer nog inte kunna gå efter det. Träningsvärken kommer att komma som ett brev på posten 😄. 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt och mysa hela kvällen lång. Det ska bli så skönt att bra sjunka ner i soffan, äta lite gott njuta av den kommande helgen. Vad ska ni hitta på? 
 
Kram Malin💕
 
 
Till top