Hårfix och lite annat.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Hej svejs! Hur har ni det? Idag har jag gjort sista långdagen den här veckan och det är sååå skönt! Nu går det åt rätt håll.
 
Jag är så trött på att vara totalt slut när jag kommer hem efter jobbet. Det jag orkar med när jag kommer hem är stallet och fixa käk. Jag önskar att jag hade mer energi så att jag kunde orka ta tag i saker här hemma som borde fixas 😏. 
 
Idag hade jag med mig stallkläder i bilen så jag åkte direkt till stallet efter jobbet.
 
Mums med morot 😆
 
 
Lotus vilar idag och i och med att jag gjorde stallet direkt efter jobbet så blev det en helkväll hemma. Ikväll kom mina föräldrar förbi en sväng. Alva hade beställt klippning och jag passade också på att få bli av med några centimeter. Bra när jag har en mamma som kan klippa hår. 
 
Alva får håret klippt😊
 
Hur går det för er med julklappar? Jag har börjat funderar och planera. Längre än så har jag inte kommit. Jag tänkte sätta mig och fixa julklappar på fredag när det ändå är "Black Friday". Jag ska bara köpa det jag måste köpa, inget annat, inga impulsköp eller så. Det gäller att hålla i pengarna och att inte överkonsumera. Jag har hittat en julklapp på loppis. Återbruk är bra! Billigt är det också. 
 
Nej nu ska jag se färdigt på "Bregs drömkåk" och sedan ska jag in säng direkt.
 
Kram på er!
Malin💕
Till top