Höstfix.

Gott & Blandat, Inredning, Skogsbacka / Livet på landet, Skogsbacka, Torp, Torpliv / Permalink / 2
God kväll i stugorna! Hur har ni det såhär på lördagskvällen? Här är det bara fint. 
 
I natt har jag sovit sådär. Jag har haft en sån jobbig hosta... Åh, vad jag vill att den här förkylningen ska vara över, eller att jag känner att den vänder. Det har jag inte känt ännu. I varje fall så vaknade jag en timme innan klockan skulle ringa. Dagen började skapligt tidigt med den obligatoriska havregrynsgröten, så gott! Med äppelmos på 😄. Gillar ni havregrynsgröt?
 
Därefter åkte jag till stallet och morgonfodrade hästarna. Så mysigt! Hästarna är så söta, yrvakna och välkomnande. När allt var klart åkte jag hem, fikade och åkte sedan tillbaka med Alva som red en sväng i paddocken. 
 
I eftermiddag åkte jag till Skogsbacka. Där hade jag en del att fixa med och mer skulle det bli...
 
Riktigt novemberväder idag.
 
När jag kom ut så började jag med att fixa det jag skulle fixa med ute i trädgården innan mörkret kom. Fåglarna fick påfyllning med mat i fågelbordet som min mofar har gjort. Lite extra gott blev upphängt i trädet. Jag tycker det är viktigt att se till att våra småfåglar får mat av oss nu när det börjar bli dåligt med mat ute i naturen. Hur brukar ni göra? 
 
Smaskens! 
 
Därefter gick jag in och då såg jag att det hade varit en råttj.vel på besök! I år är det visst hur mycket råttor som helst. När jag var på Granngården häromdagen och köpte råttfällor så berättade dem att Anticimex varit totalt nerringda pga råttor. Usch! Jag vill inte ha dem inne för de förstör så mycket! De är små smarta as också. De fällorna jag har haft har de lyckats sno osten ur så nu köpte jag mindre fällor. Jag fixade iordning de nya fällorna direkt och placerade ut dem. 
 
Sedan var det dags att ta tag i det arbetet som skulle göras, nämnligen att sätta in innerfönstrena och klistra dit fönsterremsorna. Det jobbet gick toppenbra och i år har jag pyntat lite mellan fönstrena. 
 
 
Jag tycker det blir så fint när man pyntar lite mellan fönstrena. Det är skönt att ha dessa fönster och fönsterremsorna på plats för det drar riktigt ordentligt när de inte är i.
 
Fönstret i sovrummet. 
 
När allt var klart, fönster och dammsugning, så gjorde jag mig fika och tände ljus och hade det bara sådär lugnt och skönt. Under tiden jag fikade var det en råtta och smakade på det goda i en fälla...
 
Nu ska jag slänga upp benen i soffan och fortsätta njuta av lördagskvällen. Hoppas ni har det finfint!
 
Kram Malin💕
#1 - - tess:

Gud så mysigt de ser ut :) Vilka bilder :D ÅHH hästar, ett av mina favvodjur utan tvekan :) 💗 Kram

Svar: Tack! Vad glad jag blir! Visst är hästar underbara djur! Ha en fin fortsatt dag! Kram💞
malinlorentzon.se

#2 - - Maria:

Här har vi snö ❄


Svar: Inatt har det kommit snö här.❄️Tyvärr kommer den nog inte ligga kvar eftersom det ska bli plusgrader...
malinlorentzon.se

Till top