Novembermörker

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Hej på er! Hur har er start på veckan varit? Hoppas ni haft en bra start!
 
Jag är så trött! Det känns som om november håller på att ta kål på mig. När det är såhär mörkt, inget solsken, lerigt överallt (med tanke på stallet), så känner jag att jag skulle kunna gå i ide 😁. Fast bara tills snön kommer och det blir sådana där fina vinterdagar 😊. Då är det underbart så då kan jag vakna till igen. Nej, helt allvarligt, jag tycker det är en tuff tid nu. Idag blev det mörkt tidigt så när jag lämnade jobbet så var det riktigt mörkt. Jag får peppa mig själv att det vänder om några veckor och därefter går vi mot ljusare tider igen. Så skönt det ska bli!
 
Usch för all denna lera!😫
 
Idag har Lotus fått gå lite mer ordentligt igen efter vaccinationen i fredags. Han skötte sig riktigt bra! I morgon får det bli ett riktigt ordentligt pass för på onsdag ska vi åka till Julia på hoppträning. Det ser vi fram emot! Det ska bli superkul! 
 
Nej, nu ska jag lägga mig. Jag tänkte vara lite duktig och lägga mig skapligt. Det är jag inte så bra på annars.
 
Kram Malin💕
#1 - - Carla Deerhome:

Hej! I ditt stall, har ni några islandshästar? En av hästarna på bilden ser VERKLIGEN ut som en islandshäst jag red i sommar! Pojken jag red på hette Draumur (Dröm på svenska, och han var faktiskt en dröm för mig!😂) och var just en islandshäst!

Svar: Nej, vi har inga islandshästar i vårt stall😊 Vad kul att du fick rida på en drömhäst!
malinlorentzon.se

Till top