Pyssel och födelsedag.

Gott & Blandat / Permalink / 2
Go'kväll på er! Det känns om om förkylningen börjar gå åt rätt håll. Hur är det med er? 
 
I natt har jag sovit lite bättre. Absolut inte hostfritt, men mindre hosta och det är riktigt skönt. Sedan är det en annan sak med orken... Jag blir helt genomvarm av minsta ansträngning, men det hör väl till. Idag har jag däremot börjat nysa så mycket mer. Förkylningen vill väl vidare till någon annan stackare. I morgon ska jag jobba igen och det ska bli riktigt kul att komma tillbaka. Jag hoppas bara att rösten ska hålla och att jag inte får ett hostanfall. Sånt är så jobbigt, när man hostar så mycket att man nästan spyr. Det vill jag inte! 
 
På förmiddagen idag plockade jag fram en del av mitt pyssel som jag höll på med mycket förr. Då stämplade jag upp stämplar, färglade, gjorde kort, bl.a. födelsedagskort, dopkort. De sista åren har det inte blivit något med det. Tiden finns inte, så i ärlighetens namn så vet jag inte varför jag plockade fram det. Rastlös kanske😁 Jag kommer nog inte hinna göra något med det ändå. I varje fall så hittade jag mina stämplar, stämplade upp några av dem och började måla. Så kul och avkopplande! 
 
 
 
 
 
 
Vem vet, jag kanske knåpar ihop något av stämplarna ändå... 
 
Idag har vi också haft en födelsedag att fira, nämnligen mitt fadderbarn i Bolivia. Henne har jag varit fadder till i 8 år nu och det är så kul att kunna hjälpa henne så gott jag kan. 
 
Grattis fina Luna!💝
 
Nu ska jag titta klart på "Bergs drömkåk". 
Tack och hej från mej och glöm inte klicka på gillahjärtat i bloggen, här nedanför, när ni kikat förbi! Då blir jag så glad!
 
Kram Malin💕
 
 
 
 
 
#1 - - Anita:

Skönt att förkylningen går åt rätt håll! <3

Svar: Ja, det är jätteskönt!
malinlorentzon.se

#2 - - Malin:

Vilka fina stämplar och så fint de blir när du färglagt! Tror absolut du kan höra något fint av dem! Födelsedagskort /julkort eller något annat.


Svar: Tack!!! Ja, jag hoppas jag kan få lite tid över så att jag kan knåpa ihop något.
malinlorentzon.se

Till top