Så kul att ni hittar hit!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Hej på er alla! Åh, vad kul det är att så många har hittat hit. Ni blir bara fler och fler hänger med här och som gillar mina inlägg och ni är fler som lämnar kommentarer. Det är så kul att se vad ni gillar och att få en kommunikation med er genom era kommentarer. Det gör det så mycket roligare att blogga! 
 
Som ni ser, det syns iofs mest när du är inne på bloggen på datorn, så har jag bytt tema på. Jag var inte helt nöjd med det förra utseendet så igår satt jag och knåpade på det nya temat. Vad tycker ni? Blev det bra?  Fungerar allt som det ska? Jag själv är rätt nöjd, för stunden 😁. Jag brukar byta utseende lite då och då. 
 
Idag har det varit fullt ös på jobbet, som alla andra dagar. Det har varit en bra dag och jag har hunnit med mycket, men inte allt. Så efter stallet ikväll har jag suttit och klippt ut mallar inför morgondagen. Jag har lite kvar men ska göra det nu när jag bloggat. Det måste jag ju hinna med varje dag 😊.
 
Jobbigast idag har varit min rygg som strulat igen. Jag klarar inte av att gå sakta i klassrummet på de hårda golven och inte att stå så mycket som jag gör. Då hamnar kotorna i ryggen fel och ischiasnerven kommer i kläm. Jag lyckades inte få loss på eländet förrän jag kom hem idag, men nu är det ok. 
 
Lotus har fått gå ett dressyrpass idag. Han är så fin den lille hästen. 
 
 
Nej, jag kanske ska ta tag i det där med att klippa mallar.
Ha det bra alla!
 
Kram Malin💕
 
Till top