Shopping och kalas.

Hejsvejs på er! Hur har ni det? Här i Helsingborg är det riktigt novemberväder men bara bra!
 
Jag har haft en riktigt bra dag idag! Vi startade upp med hotellfrukost. Det är helt klart det bästa med att bo på hotell. I vanliga fall äter jag en tallrik med havregrynsgröt, men idag blev det desto mer. Det går ju inte att hålla igen när det bjuds på så mycket gott 😁.
 
 
Matsalen där vi satt och åt var det så fint! Vilken inredning. Precis där vi satt fanns den här väggen med tavlor.
 
 
Bilden här är tagen från recpetionen. Hotell Mollberg är riktigt vackert!
 
 
Efter frukosten gick mamma och jag en sväng på stan. Där träffade hon pumpakungen som hon satte sig vid. De ser riktigt nöjda ut bägge två 😆. Det blev lite shopping innan det var dags att gå tillbaka och fixa till sig inför 90-årskalaset.
 
 
Det var ett supertrevligt kalas och sååå roligt att träffa släktingar som jag inte har sett på många, många år. Vi måste bli bättre på att träffas. Det är inte alls så långt att åka ner hit egentligen. Det tar 4 timmar inklusive fika på en halvtimma och vägen är riktigt bra. Vi får försöka åka ner hit framöver. På kalaset blev vi bjudna på 2 olika sorters smörgåstårtor, dricka, 3 olika sorters tårtor, kaffe, godis och frukt. Ni kan förstå att vi blev mätta. Så mycket gott!!!
 
När kalaset var över och vi gick hem till hotellet så hade det blivit mörkt. 
 
Så fint i Helsingborg!
 
 
När vi kom hem blev det en stunds vila på rummet. Jag lyckades somna, så skönt! Vi bestämde att vi skulle träffas lite senare och när vi gjorde det så var vi sugna på något salt efter alla söta och goda tårtor. Vi hittade ett gatukök, Petter´s, där vi beställde en hamburgare. Vi trodde att vi bara beställt hamburgare men det ingick strips också, så gott! 
 
 
Vi har nu avslutat kvällen i baren med var sin öl. Ett perfekt avslut på en riktigt bra lördag!
 
 
I morgon väntar fika hos Ulla som hon heter som fyllt 90 år. Det ska bli mysigt. Efter det så rullar nog bilen hemåt stan igen. Inget är bestämt, förutom fikat, så vi får se vad som händer. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Petra Wahrby :

Ser ut dom du har en toppenhelg👌

Svar: Ja, den har varit riktigt bra! Inte ofta jag är ute på äventyr 😊 Nu ska de bli skönt att komma hem till familjen och till stallet och Lotus🐴🥰
malinlorentzon.se

#2 - - Linnéa:

Hej!

Wow vad vackra bilder!

Kul med pumpa skulpturen också!

Cool fotograf!

Svar: Tack, vad glad jag blir! 😊 Ha det bra!
malinlorentzon.se

#3 - - Lillemor Lorentzon:

Skrattar när jag tänker på sällskapet vi fick i baren

Svar: Ja, Herregud!!! 😂😂😂
malinlorentzon.se

#4 - - Lillemor Lorentzon:

Älskar Helsingborg och hotell Kollberg med dessa goda frukostar

Svar: Elite hotell Mollberg var verkligen toppen!
malinlorentzon.se