Tillbaka på jobbet.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Landet, Skogsbacka, Torp / Permalink / 2
Onsdagen är gjord och nu susar vi mot helgen. Hur har ni det? 
 
Natten till idag har jag hostat igen... När ska den här skiten ge med sig. Idag var jag tillbaka på jobbet igen efter att jag varit hemma pga denna förkylning. Snacka om att jag var efterlängtad😄 När jag satt vid skrivbordet i morse så knackade ett gäng elever på klassrumsdörren och frågade om jag var där och när de fick veta det kom de in och gav mig världens bamsekram💞 De är så underbara! Dagen har gått skapligt. Rösten har varit lite sådär men det har funkat. På grund av att jag sov så dåligt i natt så var jag riktigt trött på eftermiddagen, men det har varit superkul att vara tillbaka! 
 
När jag kom hem efter jobbet så tog jag fika och därefter la jag mig och sov en timme på soffan tillsammans med Missan, katten. Det var så skönt och välbehövligt! 
 
Ikväll åkte jag och Johan ut till Skogsbacka en sväng. Det är mörkt på landet såhär års...
 
 
men sååå mysigt! 
 
 
Vi åkte ut för att kolla råttfällorna och det var allt bra att vi gjorde det. 2 möss hade jag lyckats fånga. Så nu är fällorna riggade igen. Det är verkligen ett riktigt mössår i år. 
 
Nu hoppas jag på en natt utan hosta!
 
Kram Malin💕 
#1 - - jessica:

Så mysigt i stugan, får mej nästan att ångra att vi inte firar ju i stugan i år (fast Göteborg ska bli hur mysigt som helst).

Svar: Ja, det är så mysigt! Jag skulle gärna fira jul i torpet, men det blir lite krångligt när inte vattnet är igång. 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Nathalie:

Så underbart mysigt med tända ljus 😍

Svar: Ja, visst är det! 😊
malinlorentzon.se

Till top