Vilken toppenlördag!

Gott & Blandat, Inredning / Gröna Lund, Julmarknad, Kvarnkulla trädgård, Vireda, Äppelmynta / Permalink / 3
Hej alla fina läsare! Vad kul det är att så många har hittat hit! Vad har ni haft för er såhär på lördagen? Jag har haft fullt upp och så himla kul!
 
Vaknade i morse av att klockan ringde. I natt har jag drömt så sjukt! Jag drömde att jag var i Grekland, själv, och blev bestulen på saker. Jag blev bland annat bestulen på ett skrin där mina airpods låg. Jag kunde se var de var med hjälp av min iphone och frågade dem där jag såg att de fanns var de hade airpodsen. De sa att de inte förstod någonting och att de inte hade dem. Jag kollade då deras lastbil och där fanns korgar som jag målat och som min mormor haft🤣. Vilken röra! Är det någon som kan tyda den drömmen? Jag kan det inte!
 
Efter dusch och frukost kom mina föräldrar och hämtade mig och vi åkte iväg till Gröna Lund i Vireda för där var det julmarknad idag.
 
 
Vi var ute i god tid, men det var många som var ute i ännu godare tid... Oj, vad mycket folk det var där! Vi började med att gå in och fika.
 
 
Så mycket gott så det var lite svårt att välja. Till slut fick det bli en skinkmacka och en god saffranskaka. 
 
Mums!
 
I rummet vi satt och fikade var granen klädd och det var julmusik i bakgrunden. Så mysigt! Det var fullt av folk i alla rummen men vi delade bord med några andra så vi lyckades få plats. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.
 
 
När vi fikat gick vi en trappa upp och tittade på alla fin inredning som fanns att köpa. Även idag kom det med lite hem. Det får ni se längre ner i inlägget. 
 
Så mycket fint! 
 
Utanför såldes så fina dörrdekorationer. 
 

Vi var klara rätt så snabbt på Gröna Lund så då kom mamma med det bra förslaget att åka till Kvarnkulla trädgård. Så det fick det bli! På vägen dit kom jag på att vi måste stanna på en av mina favoritaffärer "Äppelmynta". Där finns också sååå mycket fina saker! Där köpte jag med nya krukväxter till Skogsbacka och lite smått till mitt tänkta adventsarrangemang.

 
Efter "Äppelmynta" åkte vi vidare till Bariki, loppisen i Hestra och därefter till Kvarnkulla. Där köpte jag lite småplock och så fikade vi lite igen😊. De bjöd på fika och det får man inte missa😄.
 
När jag kom hem åt jag lite och åkte därefter en sväng till stallet och fixade mat och pussade på Lotus. Alva var i stallet tidigare på dagen och red ett dressyrpass. 
 
Ikväll har jag bytt gardiner här hemma och adventsfixat. Stjärnan är tänd och även adventsljusstaken i köket. Lite tidigt kanske, men vad sjutton gör det. Det är ju mysigt! När gardinerna var bytta satte jag igång med mitt adventsarrangemang. Min tegelform har fått vara basen i det hela och den har jag fyllt med en hyacint, ljushållare, kanelstänger, torkade apelsinskivor, två små söta tomtenissar och ett litet trähjärta. 
 
 
 
 
 
Att få pyssla och vara kreativ, det älskar jag! Det är så kul! 
 
Som ni kanske har sett så har jag snöat in på möss, i tygform ska tilläggas. Sist jag var på Gröna Lund köpte jag dessa två små möss... 
 
 
och idag när jag var där så hittade jag dessa två stora möss... 
 
 
De är så fina och jag är så glad i dem. De får sitta på öppna spisen här hemma. 
 
Den här lördagen har gått i full fart hela dagen så nu ska jag bara slappa i soffan och njuta. 
 
Har ni varit iväg på någon julmarknad? Visst är det mysigt! Gillar ni inlägget så får ni gärna klicka på gilla-hjärtat här nedanför. Då blir jag så 😃. 
 
Kram på er!
Malin💕
#1 - - Liselotte Johansson:

Visst är drt mysigt med julnarknader. Jag var på en liten julmarknad förra helgen.

Svar: Trevligt! Visst är det mysigt! Jag får se om det kan finnas någon mer julmarknad att gå på framöver.
malinlorentzon.se

#2 - - Zorina:

Va fint du gjort. Förra året var vi på Gröna Lunds julmarknad, jättemysigt!

Svar: Tack!😊 I år var första gången jag var där. Så mysigt och så mycket fint! Kram
malinlorentzon.se

#3 - - Anita:

Vill också ta mig iväg på julmarknad... Kanske får bli nästa helg, borde dra igång nu :D Kramis <3

Svar: Ja, det tycker jag att du ska! Kram 🤗
malinlorentzon.se

Till top