Whiskeyröst.

Gokväll i stugorna! Hur har ni det i kylan? 
 
För ett par dagar sedan kände jag att halsen började kännas som ett sandpapper. Jag hoppades att jag inte skulle få en förkylning, men tyvärr så blev det så. Natten till idag vaknade jag vid 03.00 och sedan kunde jag inte somna. Halsen värkte... Till slut kunde jag somna om ett par timmar.
 
Nu har jag laddat upp ordentligt för att den här skiten ska försvinna!
 
Dagen idag har varit full med samtal med elever och föräldrar. Det har gått riktigt bra, trots min whiskeyröst 😝. Jag laddade upp med vatten och halstabletter så att rösten skulle hålla. Det är så trevligt att sitta ner och prata med föräldrar och elever i lugn och ro. Jag har en fantastisk klass, lite pratig emellanåt, men över lag så är de toppen!💞
 
När jag kom hem idag var jag rätt sliten pga av förkylningen och att jag sov så dåligt i natt, så jag landade i soffan efter fikat med Missan, ena katten, på magen. Sedan sov vi bägge två en timme. Därefter var det dags att byta om till stallkläder.
 
Ikväll var Alva och jag hos Lotus. Alva gick en promenad med honom eftersom han gick hårdträning igår. Det är bra att han får röra på sig och mjuka upp eventuella stela muskler. Jag fixade stallet under tiden. Sedan blev det stallsnack också vilket alltid är trevligt🙂.
 
Nu ska jag snart krypa upp i soffan och titta på "Wahlgrens värld". Det kommer garanterat bli ett och annat asgarv 😂. 
 
Ha det bra alla!
Kram Malin💕
#1 - - Carvin Youngbloom:

Marilyn wants to know who the young ladies were in the picture with Ulla!

Svar: The photo at my mothers instagram? The young ladies are Britt-Marie to the left and Ann-Christine to the right, her children.
malinlorentzon.se

#2 - - Anita:

Krya på dig nu och hoppas ni får en mysig helg! <3 Kram

Svar: Tack snälla!💞 Önskar er också en fin helg! Kram
malinlorentzon.se