Bestämt plats.

Igår när jag gick omkring i trädgården i Skogsbacka kom jag äntligen på vart jag ska plantera mina dahlior i vår. Vi har haft ett vildvuxet land på baksidan av torpet, där blommor har vuxit lite hejsansvejsan. Där, ska jag plantera mina dahlior. Nu i höst ska jag försöka hinna med att gräva ur, lägga i massor av löv, lägga på hästbajs och kobajs och så jord på det så får det vara så tills i vår då vi får gräva iordning igen och lägga på ännu mera jord. Jag tror att det kommer att bli toppen. 
 
Blivande land med dahlior 🙂
 
Jag längtar verkligen till våren! Ikväll när vi stod och skulle bestämma vilka pass vi skulle ta i stallet så såg jag att vi ställer om klockan till vintertid på söndag! Vintertid!😱 Den här tiden på året är inte min tid. Jag tycker att det är så jobbigt, mörkt och kallt. Vad tycker ni?
 
I morgon väntar en hel dag med utvecklingssamtal. Det ska bli trevligt att sitta ner och prata med eleverna och deras föräldrar.
 
Hur har ni haft det idag? Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra start på veckan!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita:

Tycker också det tar emot en del med allt mörker just nu... Men man får göra det bästa av situationen & tända extra mycket ljus inne å njuta av det! :D

Svar: Ja, det är det bästa med mörkret och vinterhalvåret, att få tända ljus och elda i brasan.
malinlorentzon.se

#2 - - Sarah:

Jag längtar också efter sol och värme :)

Svar: Ja, vi får hoppas att det går fort så är vi snart där igen 😊
malinlorentzon.se