Blomplanering

Gott & Blandat, Skogsbacka / Dahlia / Permalink / 3
Hej svejs på er! Hur har ni det? Idag har de verkligen varit grått väder ute. Jag saknar solen! 
 
Idag har jag smygstartat med mina utvecklingssamtal. Det är riktigt trevligt att sitta och prata enskilt med eleverna och deras föräldrar. Nästa vecka kör jag två heldagar med samtal plus någon eftermiddag och sedan ska det vara klart. Ni kan förstå känslan när allt är klart. Den är rätt go´!
 
 
Idag har jag börjat fundera på vad jag ska plantera för blommor i vår. Jag är väldigt sugen på att plantera dahlior. Det är så fina! Eller vad tycker ni? Det finns massor av olika sorter och färger. Ikväll har jag suttit och tittat på nätet planerat lite vad jag ska beställa. Jag funderar på att beställa de dahlior som är lite lägre, max 1m höga, eftersom jag vill ha dem i krukor så att jag lätt kan ta med dem utt till Skogsbacka i sommar. Jag har inte riktigt bestämt mig. Jag kanske köper de som är lite högre också.
 
Så vacker! 😍
 
Har ni planterat dahlior? Har ni tips råd att dela med er? Har ni någon favorit, vilken i sådana fall? Jag gillar den här dahlian som är på fotot här ovanför, som är en Dahlia Lax.
 
Ikväll har det varit rätt lugnt. Lotus har fått gå ett dressyrpass och han var så svettig efteråt. Det är dags att ta en sväng med klippmaskinen igen. Det tar vi i helgen. I morgon väntar hoppträning för Tord Westergren. Det ska verkligen bli toppenkul!
 
Nu väntar sängen och förhoppningsvis en hel natts sömn. 
 
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

Vilken fin färg på Dahlian. I stugan har vi alltid haft stora land med dahlior, som har grävts upp på hösten, övervintrat o sen planterats ut på våren. Åh va blommor det har gett. Och så fina att sätta in i vas. Kram Zorina

Svar: Ja, den är så fin! Jag kan allt tänka mig vad vackert det måste ha varit med alla dahlior😍. Jag hoppas jag kan lyckas med detta 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Jessica Högberg:

Är dom nervösa barnen??

Svar: Nej, det tror jag inte. Jag hoppas att de känner sig trygga med mig 😊
malinlorentzon.se

#3 - - Anita:

Men wow så läcker dahlia!! :D

Svar: Ja, visst är den fin!
malinlorentzon.se

Till top