En härlig höstdag!

Hur har ni det alla fina bloggläsare? Har ni haft en fin lördag?
 
I morse vaknade jag skapligt. Efter frukost och elvakaffe gick jag med Gustav till Idrottshuset där de skulle samlas inför innebandymatchen. Jag tog med mig Lilleman och gick en promenad. Vädret var fint, lite blåsigt men inte kallt. Ett riktigt skönt höstväder. Visst är det vackert ute nu!
 
💗
 
Efter promenaden gick jag hem en sväng innan det var dags för matchstart i idrottshuset. Det blev en riktigt spännande match! Matchen slutade tyvärr med förlust 5-6, men grabbarna var grymt duktiga!
 
Gustav och jag åt sedan lunch och därefter åkte jag till stallet. Alva har varit iväg på annat håll idag så jag fick ta hand om Lotus😍. Det fick bli en sväng ut i skogen, i blåsten, så det kändes lite som att det kunde hända lite vad som... eller inte egentligen. Han är så snäll, så inte gjorde han några bus. Det blev räsergalopp i en backe, där han drog på allt han kunde och jag vet att jag tänkte att "nu får inget hända för då ligger jag där som en flugskit" hahahaha.
 
 
Det gick super och adrenalinkicken kom på stört! Det finns inte mycket som slår en galopp i full fart!
 
Ikväll har jag tagit det lugnt. Jag är riktigt trött och skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Det vill jag inte utan jag vill njuta av ledigheten så mycket som möjligt när jag är ledig.
 
Ha det bra alla!
 
Kram Malin💕
#1 - - Zorina:

Så fin han är Lilleman! Härlig dag!

Svar: Tack, ja visst är han 💕 Ha en fin söndag!
malinlorentzon.se

#2 - - jessica:

Låter så härligt när du beskriver din ritt, har själv inte ridit sen tonåren=)

Svar: Åh, då tycker jag att du ska ta tag i det om du kan! Det är så kul!😃
malinlorentzon.se

#3 - - Annie:

Låter som en mysig dag! Och visst vill man verkligen passa på att njuta när man är ledig :)

Svar: Ja verkligen! Då vill man njuta fullt ut!
malinlorentzon.se