En söndag på landet.

Go kväll alla bloggläsare! Vad har ni hittat på idag?
 
Idag på förmiddagen åkte vi ut till Skogsbacka. Vi startade med förmiddagsfika och att tända i brasan. Så mysigt och skönt!
 
Nu har äntligen Stockrosorna slagit ut och de är så fina! Det kommer att ta ett par år innan de andra som jag planterat blommar, men det är de helt klart värda att vänta på.
 
 
Hösten har verkligen kommit ordentligt i Backen. Träden är så fina och särskilt det stora körsbärsträdet i en av hagarna. Det är alltid lika vackert, varje höst, även på våren är det vackert med alla körsbärsblommorna.
 
Jag har också sett till de två korna som går i hagen bredvid, fyllt på vatten och gett dem lite gosaker att tugga på. Jag kan lova er att jag blev poppis då 🙂.
 
Igår när jag tittade på TV 4:as nyhetsmorgon så berättade de om att det är nu på hösten man ska klippa ner och flytta pionerna. Vi har haft en pion som växt på fel plats så idag har vi flyttat den. Rötterna var så grymt stora!
 
Nu får vi hoppas att vi satte dem på lagom djup, annars blir det inga blommor och det är ju lite synd.
 
Även några rosor blommar fortfarande. De är så vackra! New Dawn har jag för mig att de heter.
 
Ikväll har jag varit med på ett webinar på nätet. Det var väldigt bra och lärorikt!
 
Nu ska jag kika lite på hur dagen ser ut i morgon innan det är dags att lägga sig. Jag hoppas ni har haft en fin söndag!
 
Kram Malin💕
#1 - - Hanna - Hälsa och träningsglädje:

Så vackra stockrosorna är! Hade ingen aning om att det tar så lång som två år innan de blommar. Hoppas att omplanteringen av pionen blev bra. Jag älskar mina två buskar som jag har här hemma!

Svar: Ja visst är stockrosorna vackra! Det ska bli spännande att se om pionen klarade vår omflyttning av den. Annars är det väl bara att göra om och göra rätt nästa höst 😊
malinlorentzon.se