En sportsöndag!

Dagen började med att jag försov mig! Inte speciellt bra när man ska iväg på tävling och är stresskänslig😱. Vi kom iväg till slut och åkte till stallet. Lotus fick stå inne i morse och han hade sällskap av två kompisar så allt var lugnt. Vi fixade iordning och åkte mot Rappestad innan 09.00. På plats fick Lotus mat och vi fikade och kollade anläggningen. Det är två år sedan vi var här sist och det var bra då och det var bra nu. Alva och Lotus startade två klasser idag, 1m och 1.05m. De gjorde två fina rundor i klasserna och det resulterade i ett retligt stopp i 1.05m och placering i 1m.
 
 
 
 
 
Det är inte bara Alva det gått bra för idag utan även Siri som har varit med sitt lag och spelat cup i Vetlanda. Cupen började igår och det resulterade i A-final idag. De vann alla sina matcher idag och gick till final. Där slutade matchen 0-0 så det fick avgöras på straffar. Straffarna slutade 3-2 till Tranås och de vann hela cupen!!! Så duktiga tjejer!
 
Pokal och 20 000kr till laget!
 
En riktigt kul sporthelg har det varit! Hur har ni haft det? Att helgerna alltid ska gå så fort... Det är bara att ladda om!
 
Kram Malin💕
#1 - - Linnéa:

Fina bilder

Svar: Tack!😊
malinlorentzon.se