Fika och trimning.

Idag har det varit en bra dag! Hur har ni haft det? Min huvudvärk som jag har dragits med i flera veckor har äntligen gett med sig. Det är så skönt! Jag tycker det är lite otäckt när huvudvärken sitter i hela tiden och det susar i huvudet. Jag hoppas och tror att det går åt rätt håll nu. 
 
Min dag började idag med fika på stan med en kompis. Så mysigt att sitta ner och prata. Jag lyxade till det idag med en god macka, en riktigt smaskig kaka och kaffe med vaniljsmak. När jag kom hem tog jag det lugnt en stund.
 
Idag har också Lilleman fått bli trimmad. Jag passade på att klippa honom med klippmaskinen ute så jag slapp få alltför mycket hår inne. Finliret gjorde vi inomhus sedan för det var lite för kallt att klippa med sax ute. Även klorna blev klippta. Så skönt att ha detta gjort nu när jag ska iväg till helgen. Efter trimningen av Lillis hamnade jag på soffan tillsammans med Missan. Hon bangar aldrig en stund i soffan med mig.
 
 
Ja, i helgen ska jag till Helsingborg, utan min familj!😳 Jag har aldrig varit iväg själv sedan jag träffade min man så det är några år sedan... I helgen ska jag följa med mina föräldrar för vi ska på en släktings 90-årskalas på lördagen och på fredagen ska vi hälsa på min kusin och hennes barn. Det är så många år sedan jag träffade henne och jag ser så mycket fram emot det! Det ska bli superkul! 
 
Lotus har fått jobba med galoppintervaller ikväll. Det var jobbigt för både häst och ryttare.
 
 
I morgon väntar hoppträning för dem för Tord.
 
Ha det bra alla!
 
Kram Malin💕
#1 - - Jessica Högberg:

Kan bara gissa hur skönt det är, sämst på huvudvärk... Ha en fin tripp

Svar: Ja, det är sååå skönt att slippa den! Tack, jag ska försöka njuta av trippen 😊
malinlorentzon.se