Ingen ork för "Girls night"

Ikväll var tanken att jag skulle gå på "Girls night" här i stan. Affärerna håller öppet lite längre och de brukar ha bra erbjudanden, men jag orkade inte! När jag kom hem efter jobbet och eftermiddagsfodrat hästarna, så tog jag mig fika och landade i soffan. Väl där kände jag att jag inte hade orken att åka upp på stan, trängas i affärerna bara för att få lite rabatt på kläder, om jag nu ens hade hittat några. Nej, jag tar hellre stan en annan dag, utan att trängas och betalar lite mer. Några störra rabatter är det inte. Jag är nog skadad i jobbet, för stora folksamlingar är inte min grej. Jag undviker det i stort sett alltid när jag är ledig.
 
Ikväll har det varit en sådan där skön kväll i soffan. Lite skjutsning av barn har det blivit och promenad med Lilleman, vår hund.
 
 
Alva och Hampus fixade stallet och Lotus fick en promenad och röra på musklerna efter hoppträningen igår.
 
Idag har jag annars haft en toppendag på jobbet! Min klass har verkligen visat sig från sin bästa sida idag. De är helt underbara! Jag är så glad att jag får ha hand om dem, även om det emellanåt är så tufft så man ser väggen precis framför nässpetsen.
 
Nu hoppas jag att det blir en sådan där bra dag i morgon också så att vi får avsluta veckan på topp! Ja, tänk att det redan är fredag i morgon. Då blir det tacos 😆
 
Hoppas att ni har haft en bra torsdag! Nu ska jag se "Wahlgrens värld".
 
Kram Malin💕
#1 - - Annie:

Härligt med en toppendag på jobbet!
Skönt med en kväll i soffan istället för Girls Night, även om det säkert hade varit roligt det också :)

Svar: Ja, det var riktigt skönt! Trevlig helg!
malinlorentzon.se