Min lördag och en galen dröm.

Gokväll kära bloggläsare! Hur har ni det i höstrusket? 
 
Idag sov jag så länge så när klockan var halv tio kom min man och väckte mig. Jag var mitt i en dröm och höll på med att packa in en massa folk och en liten transportbur med höns i en bil hahaha. De som skulle ha med hönsen var på det bestämdaste med att de skulle ha med dem trots att vi skulle till stranden och bada. De tyckte att vi kunde lämna dem i bilen, men jag sa att då dör de av värmen. Där slutade drömmen och min man väckte mig hahaha. Vilken röra! Undrar hur den drömmen hade fortsatt.... Sovit har jag gjort i varje fall. Så gott! Jag har inte vaknat tidigt och tänkt på jobbet, så skönt! 
 
Idag var det inte lönt att äta frukost utan jag gick på förmiddagsfikat direkt. När vi fikat klart åkte Alva och jag till stallet och Lotus fick gå ett dressyrpass. Han var så fin men idag fick Alva kämpa extra med att få honom dit hon ville. Det gjorde hon riktigt bra! Jag fixade stallet! Återhämtning! 
 
I eftermiddag åkte jag och Johan ut till Skogsbacka. Vi eldade, fikade och bara tog det lugnt. 
 
 
 
 
I eftermiddag har jag fixat med mina ikoner på mitt instagramkonto. Det tog sin lilla tid men blev helt ok tycker jag. Jag tycker att det är kul att fixa med sitt konto så att det blir personligt. Jag gillar verkligen instagram! Det är helt klart min favoritapp. Vill ni följa mig där så finns jag under @skogsbacka1. Har ni någon app som ni gillar? 
 
 
Idag blir det "bara" mobilbilder. Jag har inte skaffat fotoprogrammet som jag ska ha till macen än, men det blir det snart framöver. Jag tycker det är så roligt med foto och redigering så det ska bli extra kul nu när jag har en mac.
 
I morgon ska vi iväg en liten sväng. Mer om det kommer i ett inlägg i morgon. Det ska i varje fall bli väldigt kul! 
 
Ha det gott alla! 
 
Kram Malin💕