Min måndag med ett litet paustips.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 3
Jobbet har i stort sett rullat på bra idag. Jag måste bara dela med mig av vad vi i klassen gör som rörelsepaus, som de älskar!
 
 
Denna dansen önskas varje dag och självklart så gör vi den! När vi tränat ett tag till så ska de testa att göra den till bara musiken. Ett önskemål från dem. Roligast för eleverna är när vi personal är med. Självklart bjuder jag på det. Vi har superskoj!
 
Efter jobbet blev det lugnt en stund. Hampus hade fixat stallet så jag behövde egentligen inte åka dit, men gjorde det ändå. Jag behövde få stalluft i lungorna. Det är så skönt att komma ut dit efter en arbetsdag och rensa hjärnan. Jag älskar stallet! Min återhämtning!
 
 
Ikväll har det blivit lite jobb. Sedan skulle jag sätta mig med min nya dator, nu när jag kände att jag hade lite tid. Då är det en stor uppdatering... så typiskt!
 
Hur har er veckostart varit? Måste säga att det är så kul med alla trevliga kommentarer som ni lämnar och att ni gillar mina inlägg! Tack! Det sporrar att göra fler inlägg.
 
Kram Malin💕
#1 - - Elisabeth:

Hoppas du har det bra.
Kram från mig 🤗

Svar: Ja, det rullar på.
Kram på dig 🤗
malinlorentzon.se

#2 - - Hanna Karlsson:

Vilken rolig dans och vad skoj att ni gör den varje dag. Kan tänka mig att barnen älskar den! Härligt att komma ut till stallet och få lite luft där och bara vara.

Svar: Ja, de gillar den skarpt! Att kunna åka och andas lite stalluft efter jobbet är verkligen toppen!
malinlorentzon.se

#3 - - Anita:

Haha, brukar också åka till stallet även om man inte behöver. Så mysigt att bara andas lite häst! :D

Svar: Ja visst är det! En del tror nog man är lite smått galen 🤪
malinlorentzon.se

Till top