Trött lördag.

Igår kväll, efter kalaset var jag så trött så jag somnade i soffan. Jag vaknade till, gick och gjorde mig iordning, gick och la mig och sov till i morse 09.20! Jag är så trött för tillfället och det märks även såhär. I eftermiddag gick jag och la mig en stund på soffan eftersom jag var så trött igen. Jag är trött på att vara trött för jag blir så osocial och jag får inte någon lust till något. Dessutom vill jag inte sova bort min lediga tid. Det är riktigt jobbigt.
 
Idag har vi varit i Skogsbacka en sväng. Det var så mysigt för vi premiäreldade i järnspisen och vi eldade även i keddyn. Det blev riktigt varmt och skönt.
  (null)

 
 
 
Fönstrena fick sig en omgång också så nu är de rena inför vintern. Härnäst ska jag sätta in innanfönstrena och fixa till det så att kylan hålls ute ännu bättre i vinter.
 
 
Ikväll har Alva badat Lotus för i morgon ska vi iväg på hopptävling. Det blir två starter, en i 1m och en i 1.05m. Det ska bli riktigt kul!
 
Hur har ni haft det idag? Hoppas att ni har haft en bra lördag! Visst har det varit kallt idag! Här har det varit riktigt kallt, inte många minus men sådär råkallt.
 
Kram Malin💕

#1 - - Annie:

Mysigt att elda i järnkaminen :)

Svar: Ja, det är det verkligen!😊
malinlorentzon.se