Vacker höstpromenad!

Idag har det varit riktigt kallt ute, eller kallt och kallt, det har varit minusgrader. Det är jag inte van vid än och vänjer mig, det gör jag nog aldrig. Jag är den där frusna typen som alltid fryser. Jag sov skapligt länge idag med, men idag har jag inget minne av någon konstig dröm. Så skönt! Det har varit lite väl skruvat de sista dagarna. 
 
Vid lunchtid hade jag tid att byta till vinterdäck på hästtransporten, så nu är det klart. Det gick smidigt och snabbt så nu ska Lotus förhoppningsvis åka halkfritt i vinter. På vägen hem tog jag en sväng över stan för att köpa födelsedagspresenter till Johan som fyller i morgon. Att gå på stan nu, när jag inte känt mig ok, är inte min grej. Det tar så mycket energi! 
 
Efter lunchen tänkte jag gå och lägga mig men jag tog istället Lilleman på en långpromenad. Det var riktigt skönt och fint höstväder. Jag tog med mig kameran för en gång skull. Usch, jag är så dålig på det. Det är ju så kul att fota! Jag ska försöka fota lite mer framöver. 
 
Vår kommun har gjort iordning en park här i stan och det har de gjort riktigt bra! I parken är det väldigt fina vägar att gå på, mycket fin natur, en stor lekplats, ett utegym, spänger precis vid ån att gå på mm. En mycket vacker oas i vår lilla stad! Där gick vi idag... igen😃.
 
 
 
💞
 
 
Vi var ute en bra stund, Lilleman och jag. När vi kom hem, då intog jag soffan och vilade en stund. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på måndagen och kunnat njuta något av det fina höstvädret!
 
Kram Malin💕
#1 - - Anita :

Underbart med lite kyla tycker jag, vi njuter :)

Svar: Ja, det är det i och för sig. 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Julie:

Vilken fin vovve! :)

Svar: Ja, han är en liten sötnos 😊
malinlorentzon.se