En bra måndag.

Om jag hade en riktigt tråkig måndag för en vecka sedan så har jag haft en så mycket bättre måndag idag. Det känns riktigt skönt. Sedan kan det alltid bli bättre men man får vara glad för varje litet framsteg. Idag har det varit riktigt höstigt ute och inne i mitt klassrum har det varit så kallt. Jag har i stort sett frusit hela dagen. Hur ska det här gå om jag börjar frysa redan nu och vi har en stor del av hösten kvar och även hela vintern?! Jag tror att jag måste köpa på mig ett antal tröjor🙂. Är ni också frusna av er?
 
Förra veckan beställde jag ett fodral till min kalender och 6 pennor med suddbart bläck och idag kom det på posten. Jag är verkligen supernöjd!
 
 
Fodralet var verkligen sååå snyggt och pennorna, jag älskar pennor, de blir toppen. Det är så bra att de går att sudda. Har ni testat sådana? Vad tycker ni?
 
Nej, nu ska jag snart lägga mig.
 
Kram Malin💕
#1 - - Anonym:

Jag köpte en personlig almanacka IGÅR och då lade jag till suddbara pennor, lovely :D Längtar såååå tills kalendern kommer nu!

Svar: Åh, vad spännande! Förstår att du längtar och jag tror inte du kommer att bli besviken. Jag älskar min kalender och mina pennor!
malinlorentzon.se

#2 - - Ajli:

Råkade bli anonym tror jag, hälsningar Ajli

Svar: 😊👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Jessica:

Kan knappt använda andra pennor nu...

Svar: Känner så också!👍🏼
malinlorentzon.se

#4 - - Beccyy:

Jag är också så himla frusen av mig. Måste redan nu börja använda tjocka strumpor hemma och det är bara september 😅

Svar: Ja, hur ska det gå för oss 😂
malinlorentzon.se

#5 - - Anita:

Härligt med en fin start på veckan! :D

Svar: Ja, verkligen. Då blir allt lite lättare.
malinlorentzon.se

#6 - - Emm:

Dom pennorna är superbra! ❤

Svar: Ja, visst är dem! Jag är så nöjd.
malinlorentzon.se