En bra onsdag!

I morse kom tapetseraren och satte igång med arbetet i hallen. Det är så spännande och ska bli så kul! När han rev tapeten så upptäcktes en gammal fuktskada på ett ställe som tack och lov var gammal och åtgärdad.
 
 
 
I morgon bitti kommer han igen och börjar tapetsera. Så i morgon eftermiddag, när jag kommer från jobbet, har jag verkligen något att se fram emot.
 
Idag har vi haft studiedag på jobbet. Det var riktigt skönt att ha en dag sådär utan barn och utan att behöva vara på full speed hela dagen. Eftersom det var studiedag så passade vi på att gå ut och äta och snacka om att det var gott! Viltfärsbiffar på dovhjort, enbärssås och potatispuré samt lingon mmmmmm! Så gott! Vi avslutade lunchen med kaffe och en liten kaka.
 
 
Ikväll har Lotus gjort ett dressyrpass. Nästa vecka ska Alva vara med i skolmästerskapen i dressyr på Vreta. Där ska hon rida en av skolans hästar, Sans Dout, eller som han kallas SD. Det ska bli spännande att se hur det går för dem på dressyrbanan.
 
Ikväll var det en till som var lite ridsugen, nämnligen Alvas pojkvän Hampus. Han fick låna fine Ricco, 27 år, av vår stallkompis Lena. Så snällt! Hampus var allt riktigt nöjd och jag lovar att han kommer att ha träningsvärk framöver.
 
 
Hur har ni haft det idag? Hoppas ni har haft det bra! Här har det varit riktigt kallt. Det var bara 4 grader idag när jag åkte till jobbet. Burr!!! Tänk att onsdagen redan har gått och nu väntar bara torsdag och fredag och sedan är det helg igen. Det går galet fort!
 
Nu önskar jag er alla en fin torsdag! Ha det bra alla! Klicka gärna på gillahjärtat här på bloggen när ni kikat förbi!
 
Kram Malin💕
#1 - - Ajli:

herregud så snabbt det går ja. Vad kul med tävling och att även pojkvännen Hampus ville rida- Jag har aldrig ridit i mannaminne, så nu är jag rätt så ängslig bland dessa stora vackra djur.


Svar: Ja, det går nästan för fort :) Det blir spännande med dressyrtävling. På Lotus tävlar hon i hoppning. Det gäller nog att hålla igång ridningen för man blir allt fegare med åren.
malinlorentzon.se

#2 - - Carvin Youngbloom:

Hampus needs some cowboy boots!

Svar: Yes he does! 😊
malinlorentzon.se