Fin lördag.

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 1
Idag kunde jag sova ut! Så skönt! Vaknade 08.30 med huvudvärk, mindre kul, men den försvann bara jag kom upp ur sängen och tog dagens första kopp kaffe. På förmiddagen åkte jag till en blomsterhandel här i stan och köpte lite blommor som jag ska arrangera till trappan på framsidan här hemma. Därefter åkte jag och tittade på Gustav som spelade match. Gustav var målis och grymt bra! Han har sådan känsla, så jag blev verkligen imponerad. De spelar tre halvlekar men efter 2 så var jag tvungen att åka för jag skulle till en inredningsaffär utanför stan. Där blev det ännu mer växter köpta och även nya krukor.
 
I eftermiddag har jag fixat iordning ute i Skogsbacka. Stolparna vid infarten har fått nya ljung...
 
 
och även den gamla stolpen fick en ljung.
 
 
Även bordet vid trappan har fått sig en omgång idag. Så kul att piffa till det lite såhär till hösten.
 
 
Nu har det också kommit ett par kor till Backen igen som går här bredvid och betar. Jag som älskar kor tycker att det är supermysigt att ha dem här. 
 
 
Kolla bara så söt! Dessa stora, fluffiga öron och fina ögon!
 
Nu ska jag njuta av lugnet, andas frisk höstluft och bara känna att energin förhoppningsvis kommer tillbaka.
 
Hur har ni haft det idag? Vädret har varit riktigt bra och jag har varit ute massor. Så skönt! I morgon blir det pyssel och fix i trädgården.
 
Kram Malin💕
#1 - - Emelie:

Åh ljung är fantastiskt fint! Ha en fin söndag och kika gärna in hos mig! Kram Emelie😊

Svar: Ja, visst är ljungen vacker! Kul att den finns i flera färger. Du får ha en fin söndag du med! Kikar in en sväng hos dig! 😊 Kram Malin🌸
malinlorentzon.se

Till top