Inte vår tävlingsdag

Nej, idag var det inte vår tävlingsdag. Det var sååå varmt och det åskade inte långt från tävlingsplatsen. Lotus kändes så seg, inte taggad som han brukar vara. När de kom på hinder nr 6 så vek han av. Alva lyckades sitta kvar men tappade stigbygeln, tog den igen och red an mot hindret igen. Han vek av igen... Alva blev skitsur på honom och fick över honom och sedan red de klart grunden men med en rivning på första hindret i kombinationen. Det plus tidsfel blev ju inget bra om jag säger så, men som en ryttarkompis från klubben sa, så är det viktigast att ta sig igenom grunden och det gjorde de. Shit happends som jag brukar säga. Nu lär vi oss något av detta och ser fram emot träningar och tävlingar. När det inte går bra måste man se till att lära sig av det som hände. Då har misslyckandet inte varit i onödan.
 
 
 
När jag kom hem och hade ätit så lade jag mig på soffan. Sedan tog det inte lång tid innan jag sov som en stock. Vi gick upp tidigt idag och hade morgonfodringen, sömnen i natt blev sådär eftersom det åskade och sedan all anspänning med tävling och åska som närmade sig så var det inte så konstigt att jag var totalt slut. Sällskap fick jag av vår katt Skrållan. Så mysigt!
 
Nu ikväll har jag jobbat och försökt förbereda mig inför veckan som kommer med föräldramöte, kurs och så en planering som ska fixas till vikarien. Nu tänker jag inte göra så mycket mer jobbmässigt mer än att läsa lite papper som vi ska läsa till nästa vecka.
 
Ha det gott alla!
 
Kram Malin💕