Kursdag

I morse tog jag bilen till Jönköping för idag var det dags för utbildning. Resan ner gick bra, lite vägarbeten som tog lite extra tid, men annars lugnt. Med Rix fm på radion så gick resan snabbt. Roger, Laila och Lotta är så roliga så emellanåt sitter jag och skrattar högt för mig själv i bilen 😂. Att åka på en kurs helt själv, tyckte jag förr var lite läskigt, men idag så tänker jag bara att "det ordnar sig". När jag kom fram idag och satte mig vid bänken så kom en tjej fram och frågade om jag var själv. Det var hon med så vi slog oss ihop. Det har nog varit den bästa kursdagen på länge. Hon var så trevlig och rolig och vi pratade om allt möjligt.
 
På lunchen gick vi till en jättemysig restaurang där de hade fullt av paraplyer i taket..
 
 
 
Jag tog sallad och hembakat tunnbröd fyllt med grillad kyckling och massor av olika grönsaker plus dressing. Det var så gott! Efter lunchen gick vi till en affär dör det fanns massor av prylar. Som lärare ska man inte köpa något själv till jobbet egentligen... men nu gjorde jag det ändå. Det blev några magneter och ett block.
 
Kursen slutade vid fyra och sedan var det bara att ge sig ut i rusningstrafiken. Jag var hemma efter fem, så trött efter en mycket rolig och givande dag. Jag hamnade i soffan under en filt och slumrade till en liten stund.
 
Nu är det dags att ladda upp inför morgondagen. Det gäller att lägga sig i tid för i morgon väntar skolfotografering och då måste jag se pigg och fräsch ut😊.
 
Ha det bra alla och glöm inte klicka på hjärtat när ni kikat förbi!
Kram Malin💕
#1 - - Camilla Persson:

Vad spännande med kurs ☺️

Svar: Ja, den var bra! :)
malinlorentzon.se