Landet och plantering

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 0
Vilken skön söndag det har varit idag. Den började med en lagom lång sovmorgon, underbart! Så skönt att få vakna upp i lugnet på landet. Det fick bli en lättare frukost eftersom jag sov lite längre. Kaffe och macka blev istället till förmiddagsfikat på uteplatsen.
 
Idag har jag planterat en massa stockrosfröer. Nu kommer det inte bli något av dem nästa år men förhoppningsvis året därpå. Det ska bli så spännande att se vad det blir för färger! Om det blir något överhuvudtaget... Vi får hålla tummarna för det.
 
 
Jag har också planterat lite hem till stan, men det kommer i ett annat inlägg framöver. Efter middagen idag unnade jag mig att "sova middag". Det är något jag aldrig gör annars men åh vad skönt det var och vad jag behövde det!
 
Nu är det nog sista Astrid Lindgren-rosen som blommar för den här säsongen. Vad mycket den har blommat i år. Den har varit riktigt fin, särskilt nu i slutet av sommaren.
 
 
Har ni tänkt på vad mycket rönnbär det blir i år! Det sägs väl att om det är mycket rönnbär så blir det en kall vinter, eller hur är det nu igen? Någon som vet? Vi har i varje fall massor...
 
 
Ikväll har jag fixat iordning lite i Gustavs rum. Städat av och hängt upp nya gardiner, gråa mörkläggningsgardiner. Hans rullgardin gick sönder för ett tag sedan så istället för att skaffa en ny så köpte jag mörkläggningsgardiner. Det blir nog bra hoppas jag. De var väldigt snygga och Gustav blev vädligt nöjd.
 
Nu ska jag kika på planeringen inför morgondagen. Hur har ni haft det idag? Hoppas ni också har kunnat njuta av det fina höstvädret!
 
Kram Malin💕
Till top