Lite fix och träning.

Gott & Blandat, Inredning, Lotus WL / Hoppträning, Inredning, Tord Westergren / Permalink / 0
Igår kväll började jag inreda hallen lite smått. Vi kommer att känna oss för vad vi vill ha i hallen och inte sätta upp en massa på väggarna innan det känns bra.
 
 
Bordet och spegeln blev riktigt bra i hallen nu tillsammans med den nya tapeten. Innan försvann möblerna mot den gamla tapeten. Det gjorde sig inte bra då, men nu är det allt skillnad.
 
Igår kväll var det åter dags för hoppträning för Alva och Lotus WL för Tord Westergen. Eftersom de haft lite strul emellanåt så har vi valt att backa ett steg för att åter komma på rätt väg igen. Jag är glad att vi gjorde det valet för efter träningen igår så känner jag mig inte ett dugg orolig. Det kommer att lösa sig. Träningen gick så bra!
 
 
Tord gav Alva också flera tips på vad hon ska tänka på och vad hon och Lotus kan träna på. Underbart när tränarna engagerar sig!
 
En svettig, glad och nöjd Lotus efter träningen.😍
 
Efter den här arbetsveckan så behöver jag verkligen helg. Just nu är det väldigt tufft i skolan och jag undrar ofta om jag kommer att orka. Jag är inte ensam om sådana tankar...men vad ska jag göra annars?
 
I morgon bitti ska jag upp skapligt för jag har morgonfodringen i stallet. Det ska bli mysigt att åka ut och ge alla frukost och fixa iordning. Vad ska ni göra i helgen? Jag ska njuta och ta dagen som den kommer. Det ska bli riktigt skönt!
 
Kram Malin💕
Till top